Su Arıtma Cihazlarının Faydaları ve Fiyatları

Su arıtma cihazı evlerimizde veya iş yerlerimizde musluktan temiz suya ulaşmamızı sağlayan cihazlar olup su arıtma cihazı tamamen çağımızın en gerekli teknolojilerinin başında gelmektedir.  Bu teknolojinin bulundurduğu filtreler sayesinde sudaki ağır metalleri eleyerek kullanıcıya temiz suya ulaşma imkânı sunmaktadır.  Bu sayede her zaman her yerde temiz su elinizin altında olmaktadır.

Su Arıtma Cihazı Çalışma Prensibi

Bu cihazların çalışma prensibi ise yaygın olarak iki çalışma prensibinden oluşmaktadır. Bunlar nano teknoloji veya ters osmoz prensibidir. Ters ozmos pensibine göre çalışan arıtma cihazlarından geçen su ilk önce ön filtrasyona tabi tutularak büyük zararlı maddelerden arındırılır. Sonrasında ise suyun içinde bulunan makro partikülleri sudan ayırmak için partikül filtresinden geçer. İçme suyundaki kötü koku, acı tat vs. giderilmesi için ise aktif karbon filtreden su geçirilir. Mikro partiküllerinden de arınan su artık ters ozmos prensibine göre, sodyum, nitrat, kurşun vb. elementlerden arınarak içilebilir hale gelmektedir. İçilebilir hale gelen su, son olarak tadının yerine oturması için post karbon filtreden geçer. Ve sizlere tüm bu işlemlerin ardından sağlıklı suyun keyfini çıkarmak kalır.

Hazır Su Almak Yerine Kendi Suyunuzu Arıtın

Arıtma cihazları sayesinde su sipariş etme gibi zaman alıcı işlerden uzak durarak sevdikleriniz ve ailenizle birlikte zaman geçirme imkânı bulabilirsiniz. Böylelikle su siparişi ederek tanımadığınız kişilerle çocuklarınızı muhatap ettirmeyerek başınıza herhangi bir problem gelmesini de önleyebilirsiniz. Tüm bunların yanında damacanaya ödediğiniz haftalık ve aylık giderleri düşündüğünüzde bir de bunu yıllık hesaba döktüğünüzde harcamış olduğunuz ve aile bütçesine gereğinden fazla zarar vermiş olduğunuzu fark edeceksiniz. Hâlbuki su arıtma cihazı ile tüm bu masraflardan kurtulmanız ve aile bütçenizi daha gerekli olan yerlerde harcamanız size bir avantaj olarak geri dönecektir.

Damacana Su Kullanmamanız İçin Nedenler

Damacanalardaki hijyen sorunları da büyük ölçüde sağlığımızı tehdit etmektedir. Her ne kadar güvenilir bir markadan damacana su sipariş  edip satın almış olsanız bile damacanaların plastikten yapılmış olduğu gerçeğini değiştirmemektedir. Bu tür plastik maddeler zamanla suya bulaşıp oradan da suyla birlikte vücudumuza girerek uzmanların da dediği gibi vücudumuzda  çok büyük ölçüde zararlar vermektedir.

Bu zararların başında kanser hastalıkları gelmektedir. Kansorejen olan bu plastik maddeler zamanla vücudumuzda birikerek zararlı mikroorganizmaları geliştirir ve bunun sonucunda hiçbirimizin istemeyeceği ağır hastalıklar geçirmemize neden olur. Bağışıklığımızı diğer mikrop ve virüslere karşı düşürür ve çok kolay atlatabileceğimiz hastalıklara bile yenik düşmemize sebep olur. 

Sudaki sodyum, nitrat, kurşun gibi ağır mineral ve ağır maddeleri gidererek sizin ve çocuklarınızın daima güvenilir ve sağlıklı bir suya evinizde, iş yerinizde kısacası istediğiniz her yerde her an bulunmasını sağlar. https://meridyensuaritma.com web sitemiz üzerinden ürünlerimizi inceleyip sipariş verebilirsiniz.

Comments

Popular posts from this blog

Untangling Metallic Strings for CUSTOM PATCHES

Immobilien im Emsland: Wohnen, wo andere Urlaub machen

Immobilien Werlte: Lebe in Ruhe und genieße die Natur dein Leben