pubg mobile hile satın al


Dünyada En Çok Oynanan Online Oyunlar
Dünya üzerinde neredeyse 2 milyar insana yakın oyun oynayan bir kitle bulunmaktadır. Her yaştan oyuncu gruplarına sahip olan online oyunlar senelerdir boş vakitlerimizi değerlendirmemize yardımcı olmuştur.

Bu oyunlar sayesinde hiç tanımadığımız kişiler ile oyunlar oynayıp belki de uzun süreli arkadaşlıklar edinebilme fırsatı da yakalayabiliyoruz. Online oynanması bu oyunları daha çok oynanabilir kılmaktadır. Rekabetin ve kazanma arzusunun üst seviyede olduğu bu oyunlar adeta hayatımızın birer parçaları olmuşlardır. Dünya üzerinde aktif şekilde en çok oynanan online oyunlar ise şu şekildedir.
Pubgl hile satın al
PUBG ( Player Unkonwn’s Battle Grounds)
PUBG ile olarak online oyun piyasasına 2017 senesinde giriş yapmıştır. Battle Royal tarzı bir oyun olarak PUBG kısa sürede muazzam bir oyuncu kitlesine ulaşmayı başarmıştır. Eski H1Z1 oyunundan esinlenerek tasarlanan PUBG farklı özellikleri ile ön plana çıkmaktadır.
Kendi oluşturduğunuz karakter ile bir harita üzerine paraşütle atlayıp ekipmanlar toplayarak diğer 100 kişi ile savaşıp aralarından hayatta kalan son kişi olarak oyun kazanılmaktadır. Birçok harita seçeneği bulunan oyunda hayatta kalmak için savaşmak değil konumuz önemli olacaktır. Dünya üzerinde 250 milyona yakın kullanıcısı olduğu açıklanmıştır. pubg hile satın al
CS: GO Counter-Strike Global Offensive
Aslında herkesin tanıdığı bu oyun kendini güncelleyerek CS:GO şeklini almıştır. Oyunun değişimi ilk olarak 2014 senesinde gerçekleşmiştir. Öncesinde bedava olan sürümlerinin yanı sıra bu sefer steam uygulaması üzerinden belirli bir ücret karşılığı satılmaya başlamıştır. Lakin 2019’dan sonra kullanıcılarına bedava oynama fırsatı verilmiştir.
Dünya üzerinde neredeyse 200 milyona yakın bir kitleye sahiptir. 2 farklı takımlardan oluşan oyunda Teröristseniz bombayı kurarak, Anti teröristseniz bombayı kurdurmayarak veya kurdurduysanız imha ederek kazanabilirsiniz. Birçok harita seçeneği ile oynanabilmektedir ve her haritanın farklı stratejileri vardır. Pubg mobile hile satın al
Minecraft

Bu oyunun grafiklerine aldanıp sakın yargılamayın çünkü bu oyunun sonu yoktur. Sonu olmayan bir oyun olarak düşünürsek grafikleri oldukça kaliteli ve bir mühendislik harikası diyebiliriz. Mimari becerilerinizin yanı sıra doğadaki madenler sayesinde birçok ev, saray, gökdelen, köy aklınıza ne geliyorsa yapabilirsiniz sınırı yok. Oyunu aktif şekilde oynayan sayı ise 190 milyon olarak açıklanmıştır.

League Of Legends
League Of Legends oyunu Riot Games Tarafından 2008 yılının son senelerinde strateji oyunu olarak piyasaya sürülmüştür. İçerisinde birçok farklı hikâyelere sahip karakterlerden oluşmaktadır. Lig sistemi sayesinde rekabeti oldukça üst seviyelere çıkartmaktadır.
Oyunda seçmiş olduğunuz karakter ile belirlediğiniz haritada ister takım arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza rastgele belirlenmiş takımlar eşliğinde kendi rolünüze uygun karakteriniz ile oynayabilirsiniz.

Rakiplerin kulelerini bir bir yok edip onları saf dışı bırakabilir oyununuzu kazanarak puanlar elde edebilirsiniz. Kazandığınız puanlar ile de ligleri birer birer tırmanabilirsiniz. Oyunun aktif kullanıcı sayısı 1.570.980 dünya üzerinde oyunu oynayan sayısı ise 190 milyon ve üzeri bilinmektedir.
World Of Tanks
Dünya üzerinde savaş oyunu denilince ilk akla gelen oyunlardandır. Oyun wargaming tarafından 2010 senesinde yayınlanmıştır. İçerisinde birçok tank çeşidi barındıran oyun sürekli güncellenerek karşımıza çıkmaktadır. Oyunda birçok ülkenin tanklarını kullanabilirsiniz. Bu tanklar arasında ağır tanklar, hafif tanklar, tank yok ediciler, orta tanklar ve ağır toplar kullanabilirsiniz. Oyun dünya üzerinde bedava oynanmaktadır ve kullanıcı sayısı 140 milyon olarak açıklanmıştır.

Fortnite

Dünya üzerinde 170 milyon kullanıcıdan fazla olduğu açıklanan oyun ilk olarak 2017 senesinde piyasaya sürülmüştür. Oyunda kendi karakteriniz ile mimari yapılarak yaparak diğer oyunculara karşı savaşabiliyorsunuz. İster tek başınıza isterseniz takım arkadaşlarınız ile farklı modlar da savaşıp oyunun tadını çıkartabilirsiniz.
Formun Üstü
Formun Altı

Comments

Popular posts from this blog

Untangling Metallic Strings for CUSTOM PATCHES

Immobilien im Emsland: Wohnen, wo andere Urlaub machen

Immobilien Werlte: Lebe in Ruhe und genieße die Natur dein Leben