Hasta Yatağı Kiralama İstanbul


Hasta Yatağı Kiralama İstanbul

Hasta yataklarına hasta karyolası da denilmektedir. Kiralık hasta yatakları model olarak en az 2 motorlu olarak faaliyet göstermektedir. Hasta karyolası yatmakta olan hastayı oturur pozisyona sokmak için ayak kısmını kaldırmaktayız. Bu sayede yatmakta olan hasta oturarak kendisini rahat bir konumda hisseder. Kiralamak istediğiniz hasta karyolasının yanında serum askı aparatı, şiltesi ve alevi ile beraber gelmektedir. Hasta karyolası kiralama işlemini yaptıktan sonra, kurulum için gelen teknik ekibimiz sizlere genel tanıtım ve hasta yatağının nasıl kullanılacağını açıklar. Bu hasta yataklarının en temel özelliklerinden bir tanesi yatağın ön kısmının yemek yeme masası ek olarak alınmaktadır. Günün her saati açık olan firmamızdan hasta yatağı kiralama İstanbul olarak, bu hizmeti bizden alabilirsiniz.

Hasta Karyolası

Hasta yataklarını evlerde kullanıma uygun hale getirilerek, kullanışlı bir hal kazanmıştır. Hastanın konforlu bir konumda rahat ettirmek son derece önemlidir. Hastayı evde oturur pozisyona getirerek hasta önü yemek masası olmaktadır. Ayak kısımlarını sabitleyerek yatağın kaymasını engelleyebilmektedir. Hasta yataklarında modeller en az 2 motorlu olarak faaliyet göstermektedir. Hasta yatakları alındığı zaman yatak ile birlikte 4 parça şilte ile gelmektedir. Baklava tipi hasta yatakları ve ventilasyonlu havalı yatak sayesinde hastada yatak yarası olmasını önlemektir. Hastanın temel ihtiyaçları son derece önemlidir. Bizler bunu karşılayabilecek yataklar üretmektedir. Hasta Yatağı Kiralama İzmir olarak sadece satın alma değil ayrı zaman da kiralama olanağı sunmaktayız.

Hasta Yatağı Neden Tercih Edilir

Özel bakıma ihtiyaç duyan hastalara yatağa bağımlı olma durumlarında, felçli, bilinci kapalı ve yaşlı olarak yatağa bağlı hastaların ihtiyaç duyduğu özel tasarlanmış karyolalara denmektedir. Bedenen ve ruhen olarak iyi olmayan kişiler bu hasta yatağı kullanmaya başlandıklarında, hem psikolojik olarak kendilerini iyi hissedecekler hem de konforlu bir yaşantıları olacaktır. Bu hasta kişiler sağlıklarına kavuşana kadar onların bakımlarını sağlayacak kişiler zor bir süreç geçirmektedir. Psikolojik olarak bakıcıyı da yıpratmaktadır. Bu zorlu dönemde hastanın ihtiyaçları ve bakımını kolaylaştıracak özelliklerde tasarlanmıştır. Hasta yatağı kiralama İstanbul sizlere bu desteği vermeye hazırdır. Uzman ekibi sayesinde, size hem motive hem de destek olmaktadır.

Havalı Hasta Yatakları

Hasta kişilerin devamlı yatarken terlemek zorunda kalmamasını sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Havalı hasta yatakları ile hasta olarak yatan kişi yatağın özelliği sayesinde 30 derece sağa ve sola doğru dönebileceklerdir. Bu dönüşler sayesinde hasta sırt kısmından hava almasını ya da yarası olmasını engellemektedir. Yatağa bağlı olarak yaşayan ağır hastalar bakıcıya bağlı yaşadığı için zor evre geçirmektedir. Bu ağır hastalar bakıma muhtaçtır. Psikolojisini kötü hissetmeyi sağlayan hastalar için hasta yatağı kiralama İstanbul farklı yataklar tasarlamıştır. Hastanın bakımını kolaylaştıracak şekilde üretilmiştir. İçi tamamen hava ile dolmaktadır. Elektrikli ve ses yapmayan motor ile çalışmaktadır. Hastaların iyileşmesinde başrol oynamaktadır.

Havalı Yatak Hakkında Bilinmeyenler

·         Hasta yatağı kiralama İstanbul olarak pozisyon veren yataklar arasında en çok tercih edilen yatak haline gelmiştir.
·         Havalı hasta yatakları üretiminde kaliteli bir ham madde kullanılmıştır.
·         Havalı hasta yatağına yatan kişi maksimum 200 kg arasında olması gerekmektedir.
·         Daha çok ev ortamları için kullanılan hasta yatakları tercih edilmektedir.
·         Yatağın kendi özelliği sayesinde motorun istenildiği taktir de sağ ve sola dönüş yapılmaktadır.
·         Hasta yatağının patlamasına karşı 1 adet yedek boru sistemi bulunmaktadır.
·         Normal yatak ölçüsüne göre birebir aynı boyutta olmaktadır.
·         İstanbul'un her ilçesine ücretsiz teslim edilerek, kurulu kısa sürede gerçekleşmektedir.
·         Yatak 5 yıl kasa 2 yıl firma tarafından motor garantisi verilmektedir.
·         En 1,00 metre boy ise: 2,00 metre olmaktadır.

Hasta Yataklarında Bulunan Özellikler

Tedavi sürecinde hastalar rahat ettirilmelidir. Yattıkları yatağın konforu hastaya ayrı bir motive vermektedir. Hastanın temek ihtiyaçları dışında ona ilaç niteliğinde bir enerji vermeyi sağlar. İçi tamamen hava ile dolmaktadır. Hastanın rahat olması için tasarlanarak özelliklere sahip hale gelmiştir. Hastalığın derecesine göre bu yataklar değişmektedir. Hasta yatağı kiralama İstanbul bölgesinde hizmet veren firmamızın sunduğu yataklar iyileşme sürecini hızlandırmaktadır. Hasta gereksinimlerinin karşılanacağı türden farklı özelliklere sahiptir. Eğilip kalkma özelliği sayesinde hastayı istenildiği gibi doğrultabilirsiniz. Hasta karyolası tekerlekli olduğu için, istenilen yere götürülmektedir. Ayaklarında ki mandal sayesinde fren yaparak sabit konuma getirilmektedir.

Comments

Popular posts from this blog

Untangling Metallic Strings for CUSTOM PATCHES

Immobilien im Emsland: Wohnen, wo andere Urlaub machen

Immobilien Werlte: Lebe in Ruhe und genieße die Natur dein Leben